‘Cin musallat olmuş, kendini doğradı’

Fatma Şerban’ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme’de yakalanan Köksal Şahin’in yargılanmasına başlandı.

‘Cin musallat olmuş, kendini doğradı’

Ümraniye’deki bir rezidansta oturan 35 yaşındaki Fatma Şerban’ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme’de yakalanan Köksal Şahin’in ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

“ANLADIĞIM KADARIYLA ONA CİN MUSALLAT OLMUŞ”

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Köksal Şahin (33), Fatma Şerban’ın kardeşi Sibel Şerban ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan Şahin,  Şerban ile zaman zaman görüştüklerini belirterek, “Olay günü’Senin canın sıktın. Stresini alayım’ dedi. İstemedim. Boynumda asılı olan duayı koparıp lavaboya attı. Yüzü ve tavırları değişti. Anladığım kadarıyla ona cin musallat olmuş. Bana sert sert bakarak, mutfağa gitti ve elinde bıçakla yanıma geldi. Sonra bıçakla bana saldırmaya başladı.İleri geri boğuşurken bıçak kendi karnına saplandı. Hiçbir şey olmamış gibi bana saldırmaya devam ediyordu. Ben de bir taraftan kendimi savunuyor ve kaçmaya çalışıyordum” dedi.

“KENDİNİ DOĞRAMAYA BAŞLADI”

O anları anlatmakta zorluk çektiğini ifade eden Köksal Şahin, “Sanki onu çarpan cinler beni de çarptı. Besmele bile çekemedim. Daha sonra beni bırakıp kendini doğramaya başladı. Hatırladığım kadarıyla bıçağı boğazına çekti. Sonra da yere düştü. Arapça bir şeyler söylüyordu. Can çekiştiğini gördüm kelimeyi şahadet getiremedi. Onun yerine ben getirdim. Yatak odasında bir çarşaf buldum ve sardım. Üzerini kapattım. Bir şişe içki içtim. Kapıyı açıp çıktım” diye konuştu.

‘AKIL ZAYIFLIĞI’ OLUP OLMADIĞI YÖNÜNDE ADLİ TIP KURUMU’NDAN RAPOR ALINACAK

Evden çıktıktan sonra kendini İzmir Çeşme’de bulduğunu söyelen Şahin, “Kendime geldiğimde perişan bir vaziyette pansiyondaydım. İddia edildiği gibi de Fatma’nın evinden hiçbir şey çalmadım. Kendime geldikten sonra da teslim oldum” dedi. Mahkeme heyeti sanığa Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiği ifadesinde Şerban’ı kendisinin öldürdüğü yönündeki beyanlarını sordu. Bunun üzerine Şahin, o ifadelerini kabul etmeyerek duruşmada  anlattıklarının doğru olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti,Köksal Şahin’in ‘akıl zayıflığının’ olup olmadığının belirlenmesi Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN

Ümraniye’de bir rezidansta oturan Fatma Şerban’ın cansız bedeni geçtiğimiz yıl Eylül ayında komşuları tarafından bulunmuştu.Polisin olayla ilgili yaptığı soruşturmada cinayeti Şerban ile bir süredir beraber olduğu öğrenilen Köksal Şahin’in işlediği tespit edildi. 

Köksal Şahin’in binaya giriş ve çıkışı sırasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, cinayeti onun işlediğinin delili olarak dosyaya girdi. Fatma Şerban’ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme’de olayın ertesi günü yakalanıp İstanbul’a getirilen Köksal Şahin hakkında “Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve”Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme”, “Hırsızlık” suçlarından da 8 buçuk yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X