Çin Ürünleri Fuarı için geri sayım

Çin ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin en büyük platformlarından olan Çin Ürünleri Fuarı (China Homelife Turkey), Sinerji Uluslararası Fuarcılık organizasyonunda 31 Mayıs-2 Haziran 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Çin Ürünleri Fuarı için geri sayım

Firmadan konuyla ilgili yapılan açıklamada, söz onusu fuara 800 Çinli firmanın katılacağını belirtildi. Fuarın Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat olduğunun altı çizilen açıklamada, ‘’Türk Standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, züccaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, gıda, makine ekipmanları, LED ve aydınlatma, makine ve ekipmanları başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürünün yer alacağı fuar, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek.

3 gün boyunca ücretsiz olarak açık olup, Anadolu’dan ve Avrasya bölgelerinden 2 bin 500 VIP alım heyetinin ağırlanacağı Çin Ürünleri Fuarın’da 2 bin Çinli katılımcı yer alacak” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X