Cinayet faili çift otomobilde uyurken yakalandı

Antalya’da kız arkadaşını tartakladığı sırada kendisine müdahale eden Orhan Tezcan’ı, pompalı tüfekle öldüren Sabri Şahin, kız arkadaşıyla otomobilde uyurken polis tarafından yakalandı.

Cinayet faili çift otomobilde uyurken yakalandı

Konya’dan bayram tatili için Antalya’ya gelen Tezcan ailesi, 13 Eylül’de Muratpaşa İlçesi’ndeki Lara Halk Plajı’nda çadır kurarak konakladı. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde Tezcan ailesinin çadırının hemen yanında alkol alan Derya Şarbalkan ve Sabri Şahin kavga etti. Sabri Şahin, kız arkadaşını tartaklamaya başladı. 

Olayın büyümesi nedeniyle Serkan Tezcan, kavgayı ayırmak istedi. Derya Şarbalkan’ı tartaklayan Şahin, bu kez Serkan Tezcan’a saldırdı. Kardeşleri, Tezcan’a yardıma koştu. Diğer kardeşlerin de kavgaya karışması üzerine, Derya Şarbalkan, “Kocamı bırakın” diye bağırdı. Tezcan kardeşler kavgayı bırakırken aracındaki pompalı tüfeği alan Sabri Şahin, sağa sola ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği kardeşlerden Orhan Tezcan, yaşamını yitirdi.

OTOMOBİLDE UYURKEN YAKALANDILAR

Olaydan sonra kaçan çifti yakalamak için polis çalışma başlattı. Tezcan ailesi ve diğer görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ekipler, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi. Firari çiftin kullandığı aracın plakasını belirleyen polis, çalışmasını bu yönde sürdürdü. Polis, dün sabah Derya Şarbalkan ve Sabri Şahin’i Muratpaşa İlçesi’nde otomobilde uyurken yakaladı. Gözaltına alınan çift, sorgularının ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X