Cinayeti neden işlediğini anlattı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, iki çocuk babası Levent Fidan’ı (34) alacak verecek meselesinden dolayı öldürdüğü iddia edilen Mehmet Karakuş (38), cinayeti uyuşturucu dedikodusu yüzünden işlediğini söyledi. 

Cinayeti neden işlediğini anlattı

İHA’nın haberine göre olay, geçen mart ayında Mustafakemalpaşa Şeyhmüftü Mahallesi’nde meydana geldi.

Aralarında alacak verecek yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen Levent Fidan’ın işyerine giden Mehmet Karakuş parasını istedi. İddiaya göre, ikili arasında para yüzünden tartışma çıktı ve Karakuş yanında bulunan tabancasıyla Fidan’a 3 el ateş etti. Ağır yaralanan Fidan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polise teslim olan Karakuş tutuklandı.

Hakkında kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis talebiyle dava açılan Karakuş’un yargılanmasına başlandı. Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk celsesine sanık avukatı, müşteki Merve Fidan ve avukatı katıldı.

“Uyuşturucu hap kullandığım dedikodusu çıkmış”

Karakuş, “Eşlerimiz arasında benim uyuşturucu hap kullandığım dedikodusu çıkmış. Levent’i neden böyle konuşuyorsun diye uyardım. Aramızda bu yüzden çıkan tartışmalar sonucu beni tehdit etmeye başladı. Olay günü işyerimin arka kapısına gelip tehditler savurdu. İçeri girmeye çalıştı. Korkutmak maksadıyla silahımı çıkarıp kapının arasından namluyu yere doğrultup ateş ettim. ‘Ah’ dedi. Silahımda 6 mermi daha vardı. Olay yerine ambulans geldi ve hastaneye kaldırdılar. Çok pişmanım” dedi. 

Duruşmada gözyaşlarını tutamayan Merve Fidan, sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X