Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Hamile eşini ve çocuğunu…

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bir evde cinnet getiren adam, eşi ve 5 yaşındaki çocuğunun boğazını keserek öldürdükten sonra kendi de aynı şekilde intihar etti.

Cinnet getiren baba dehşet saçtı! Hamile eşini ve çocuğunu…

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde cinnet getiren 34 yaşındaki bir kişi, hamile eşini ve 5 yaşındaki kızını bıçakla boğazlayarak öldürdükten sonra aynı yöntemle intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Pınarbaşı Mahallesi Çimenlik Sokak’ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Mustafa Emre Özcan, cinnet getirerek, 28 yaşındaki hamile eşi Mehtap Özcan ve 5 yaşındaki kızı Yeliz Özcan’ı bıçakla öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Korkunç olay, yakınlarının eve gitmesi sonucunda ortaya çıktı. 

 

Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, eve girdiklerinde baba Mustafa Emre Özcan, 28 yaşındaki hamile eşi Mehtap Özcan ve 5 yaşındaki minik kız Yeliz Özcan’ı kanlar içerisinde buldu. Ekiplerin yaptığı kontrolde 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba, eş ve çocuğun cansız bedenleri, cumhuriyet savcısı ve polis olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından otopsi için Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı öğrenen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Cenaze yakınları güçlükle sakinleştirildi.

 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X