Cinsel ilişki sırasında 9. kattan düştüler

İnanılmaz olay Rusya’da yaşandı. Cinsel ilişki sırasında dengelerini kaybettikleri tahmin edilen çift 9’uncu kattan aşağı düştü. Kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, kadının üzerine düşen adam hiç bir şey olmamış gibi dairesine geri döndü.

Cinsel ilişki sırasında 9. kattan düştüler

St. Petersburg kentinde meydana geldiği belirtilen olayda görgü tanıkları apartmanda olaydan kısa süre önce çılgın bir parti verildiğini aktardı. Yine olaydan önce partinin olduğunu dairenin penceresinden bir televizyonun aşağı atıldığı aktarıldı.

İlerleyen dakikalarda ise inanılmaz olay meydana geldi. 30’lu yaşlarında bir kadın ve partneri 9. katta, partinin olduğu daireden aşağı düştü.

Kadın çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybederken, kadının üzerine düşen adama şans eseri hiçbir şey olmadı. Adam olup bitene aldırmadan partiye geri döndü.

Polis olay yerine ulaştığında kadının cansız bedeni asfalttaydı. Polis olayın yaşandığı eve girdiğinde ise olaydan bağımsız olduğu belirtilen iki adamın daha evde olduğunu söyledi.

Polis olay sırasında çiftin pencere pervazında seks yaptığını söyledi. Olaya ilişkin cinayet soruşturması açıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X