Cinsel istismara uğradığını söyleyen Bursalı yarışmacıya sert tepki!

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç kendisine “Sana enerji yükleyeceğim” diyen bir kişinin cinsel istismarına uğradığını söyleyerek savcılığa başvurmuştu. Survivor yarışmacısı Sahra Işık, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cinsel istismara uğradığını söyleyen Bursalı yarışmacıya sert tepki!

Bursalı yarışmacı Ecem Karaağaç, Survivor yarışması öncesi “Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın” diyerek kendisini defalarca istismar eden kişiyi savcılığa şikayet etti. Karaağaç’ın başına gelen olay sonrası konuşan Sahra Işık, “Bu durum doğruysa saflık değil salaklıktır” dedi.

Ecem Karaağaç ile ilgili görsel sonucu

“ECEM’İ ARADIM AMA AÇMADI” 

Sahra, program sunucularının Ecem Karaağaç’ın başına gelen olayı hatırlatması üzerine şöyle konuştu:

“Haberi okuyunca şoka girdim inanamadım. Ecem’i aradım ama açmadı. Bu haber nasıl çıktı çok merak ediyorum. Çok şaşırdım inanamıyorum aklım mantığım almıyor. Ecem sakatlık yaşadığı için çok erken yarışmadan ayrıldı.

“BU SAFLIK DEĞİL SALAKLIK”

Çok samimi arkadaş değildik. Yanlış ve art niyeti olmayan biriydi ama bu saflığın farklı bir boyutu. Ecem’i arayarak sana biri kumpas mı kurdu diye soracaktım. Ecem şampiyonluğa odaklanan biri değildi ve iddiası yoktu. Keşke telefonu açsaydı da bu olay nasıl oldu diye sorsaydım. Çok üzücü kimsenin başına gelmesini istemem. Bu saflık değil farklı bir boyut olay gerçekten doğruysa bu çok büyük bir salaklık oluyor. Çok özür dileyerek bu cümleyi kuruyorum.”

“BİRİNCİ OLSA SAVCILIĞA BAŞVURMAZDI”

Sunucuların “Ecem birinci olsaydı savcılığa başvurur muydu?” sorusuna cevap veren Sahra Işık,”Bence başvurmazdı.” dedi.
 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X