Çıplak törene tepki çığ gibi büyüyor!

Tayland’da Budist rahibin üstsüz bir kadının göğüslerine dini törenle kutsal yazılar yazması infiale yol açtı ve özellikle sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

Çıplak törene tepki çığ gibi büyüyor!

Budizm inancına göre Budist rahiplerin kadınlara dokunmaları yasaktır, sadece dini törenler dahilinde alınlarına kutsal yazılar yazabilirler ancak bunun haricinde hiç bir temasta bulunamazlar. Bu dini törende erkekler ise üstlerini çıkarırlar ve Budist rahip dualarını yaptıktan sonra erkeğin göğsüne kutsal yazılar yazar.

Sosyal medyada dolaşan dini törenin resmi kısa sürede milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı. Bu resimlerden birine yorum yazan kişi resimdeki kadın olduğunu iddia etti ve “ben bir kadın değil, transseksüelim ve operasyonda geçirmedim. Doğum kontrol hapı aldığım için göğüslerim normalde büyük görünüyor sadece ama ben fiziksel olarak bir erkeğim” dedi. Ama bu açıklamaTayland halkına pek inandırıcı gelmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X