Çocuk gürültüsü cinayeti

İstanbul Pendik’te Murat Üstündağ (53) daha önce sokakta oynayan çocuğunun gürültü yapması nedeniyle tartıştığı Arif S. (27) Ve Abdulkadir S.(51) tarafından evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü.

Çocuk gürültüsü cinayeti

İstanbul’da edinilen bilgiye göre, 2 Ağustos’ta Murat Üstündağ (53) Pendik Çamçeşme Mahallesi’ndeki evinin önünde çocuğunun gürültü yapması nedeniyle aynı sokakta oturan Abdulkadir S. (51) ve oğlu Arif S. (27) ile tartıştı.

Çıkan tartışmada Arif S., Murat Üstündağ’ı bıçakla yaralamaya çalıştı.

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜLER

Bu olaydan bir gün sonra 3 Ağustos’ta, Murat Üstündağ da tartıştığı Arif S. ve babası Abdulkadir S.’nin aracını kurşunladı. Geçtiğimiz cumartesi günü de Arif S. ve babası Abdulkadir S. evlerinin önünde karşılaştıkları Murat Üstündağ’ı pompalı tüfekle öldürdü.

KAÇAN BABA İLE OĞLU YAKALANDI

Cinayetin ardından baba ve oğul olay yerinden araçlarıyla kaçarak uzaklaştı. Olaya karışan Abdulkadir S. ve Arif S., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polislerinin yaptığı çalışmalar sonucunda olay yerinden kaçtıkları araç ve olayda kullanılan pompalı tüfekle birlikte Kocaeli Kartaltepe’de yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X