Çocuk parkına baz istasyonu!

Bursa’da, vatandaşların eylemlerine rağmen çocuk parkına baz istasyonu kuruldu.

Çocuk parkına baz istasyonu!

Geçtiğimiz aylarda Merkez Yıldırım ilçesinin Mollaarap Mahallesi sakinleri, Çobanbey Dinlenme Parkı’na aydınlatma için dikildiği söylenen direğin baz istasyonu olduğunu öğrenince sokağa döküldü. İstasyonun çocuk parkının yanına yapılmasını istemeyerek eylem yapan vatandaşlar, işlemin hemen iptalini istedi. Fakat ekipler, vatandaşın tepkisine rağmen istasyonu kurdu. Çocuk parkının hemen yanındaki baz istasyonu düşündürücü görüntüler oluşturdu.

Mollaarap Muhtarı Elif Serbez, eylemlerine rağmen istasyonun kurulmasının çok üzücü olduğunu ifade ederek, “Çocuk parkının içine baz istasyonu mu olur? O kadar eylem yaptık. İmza kampanyası düzenledik. Bunu istemediğimizi belirttik. Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat ettik. Yetkili bir çok kişiyle ulaşarak sıkıntımızın giderilmesini istedik. Ona rağmen istasyonu kurdular. İdare Mahkemesi’ne müracaat edeceğiz. İçler acısı bir manzara oluştu. Çocuklarımız hiç mi düşünülmüyor?” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X