Çocuklar Duymasın’da büyük sır ortaya çıkıyor!

Kanal D ekranında yayınlanan ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’da Arda’nın sakladığı büyük sırrın ne olduğu merak ediliyor.

Çocuklar Duymasın’da büyük sır ortaya çıkıyor!

Çocuklar Duymasın 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlandırdı. Kanal D’nin keyifle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın’da bu akşam neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragman ve özeti…
 

ÇOCUKLAR DUYMASIN 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI
 

Simay, Havuç’un masum olduğunu kanıtlamak için zekice bir plan yapmıştır. Simay bu planı için en büyük yardımı Taş Fırın Haluk’tan alır. Bu sırada köşeye sıkıştığını hisseden Arda da boş durmaz, herkesi Havuç’un suçlu olduğuna inandırmak için elinden geleni yapar. Sonunda öyle bir şey olur ki, Havuç Arda’nın herkesten sakladığı büyük sırrını söylemek zorunda kalır! 

Havuç aklanabilecek midir? Gerçek suçlunun Arda olduğu ortaya çıkacak mıdır? 

Arda’nın sakladığı büyük sır nedir? Hepsi büyük merak konusudur. 
 
Öte yandan Simay’ın annesi Sultan sürekli olarak Meltem’i taklit edince bir birinden komik anlar yaşanır. Havuç yepyeni bir işe atılır. Bunun üzerine Rıza, Simay’ı istemeye gelebileceklerini söyler. Herkes çok mutludur ancak başlarına geleceklerden habersizdir!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X