Çocuklar Duymasın’ın Yasemin’i bakın şimdi nerede!

Çocuklar Duymasın’ın sekreter Yasemin’i Meriç Acemi’nin şimdiki hali ve ne iş yaptığı gündem oldu!

Çocuklar Duymasın’ın Yasemin’i bakın şimdi nerede!

Meriç Acemi’yi Türkiye Çocuklar Duymasın’ın ekrana geldiği ilk yıllarda sekreter Yasemin karakteriyle tanıdı. Meriç Acemi, o yıllarda Çocuklar Duymasın’da Vatan Şaşmaz’ın oynadığı Engin karakterine platonik aşık, patronu çapkın fıs fıs İsmail’den köşe bucak kaçan komik halleriyle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Çocuklar Duymasın'ın Yasemin'i bakın şimdi nerede! - Sayfa 10

Çocuklar Duymasın dizisinde Yasemin karakteriyle rol alan Meriç Acemi, şimdi kamera arkasında hünerlerini sergiliyor, senaristlik yapıyor.

KİRALIK AŞK’IN SENARİSTLERİNDENDİ

Meriç Acemi, senarist kimliğiyle yıllardır başarılı projelere imza atıyor. Acemi’nin en çok bilinen projelerinden biri de Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun yıldızlarını parlatan Kiralık Aşk.
 

cocuklar-duymasin-in-sekreter-yasemin-i-bakin-713606_4293_9_b

Erkenci Kuş dizisinin senaryosu ile yine farkını sergileyen Acemi, oyunculuktan daha çok senaristlikte başarılı olduğunu da sergilemiş oldu.

“1 Kadın 1 Erkek” dizisinden başlayarak “İntikam” gibi kült bir işe uzanan, oradan “Kiralık Aşk” gibi bir fenomen yaratıp “Ufak Tefek Cinayetler” gibi sezonun en çok konuşulan işlerinden birine imzasını atan Acemi, hikayesini yazdığı “Erkenci Kuş” ile ismini hala zirvede tutuyor.
 

cocuklar-duymasin-in-sekreter-yasemin-i-bakin-713606_6519_17_b

Dizi setlerinden kopmayan Meriç Acemi yazdığı senaryo ve hikayelerle dizi sektörünün en çok aranan ve en çok kazanan kalemlerinden biri oldu.

Dizi sektörünün aranan ismi Acemi, özel hayatında ise seyahat etmeyi seven çocuklu bir anne.
 

cocuklar-duymasin-in-sekreter-yasemin-i-bakin-713606_6607_7_b

Evli olan Meriç Acemi Ferzan adında bir erkek çocuğu annesi. Meriç Acemi Instagram sayfasından sık sık oğluyla birlikte fotoğraflarını paylaşıyor.
 

cocuklar-duymasin-in-sekreter-yasemin-i-bakin-713606_4647_13_b

Meriç Acemi eşine olan aşkını Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla da duyurmayı seviyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X