Çocuklar için her fedakarlığa hazırım

TEV bünyesinde kendi adına bir burs fonu açan Selami Şahin, öğrencilerin geleceğine katkı sağlamak amacıyla ilk konserini önceki akşam Bursa’da verdi.

Çocuklar için her fedakarlığa hazırım

EMRE AKDEMİR

KONSER GELİRİ TEV’E

Usta sanatçı Selami Şahin, önceki akşam anlamlı bir konser için Bursa’daydı. Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesinde kendi adına oluşturulan burs fonu aracılığıyla her yıl bir çok öğrenciyi okutacak olan sanatçı, Merinos AKKM’deki verdiği konserden elde edilen gelirle ilk adımı atmış oldu. Konser öncesi konuşan sanatçı, ‘Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için her zaman fedakarlık yapmaya hazırım’ dedi.

200 HİT ESERİM VAR

Dev orkestrası ve dansçıları eşliğinde Bursa’da unutulmaz bir konsere imza atan Selami Şahin, 70’li yıllardan bu yana yaptığı 200’e yakın eserinin hit olduğunu söyledi. Şahin, “Türkiye’de şarkılarımı okumayan sanatçı da kalmadı. 53 yıl oldu ünlendiğim süreç ve Selami Bey, ‘Bu şarkı da mı sizin?’ diyen çok kişi oluyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X