‘Çocuklarımız ve geleceğimiz için çalışıyoruz’

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

‘Çocuklarımız ve geleceğimiz için çalışıyoruz’

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya; AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Sevil Şevik, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt’un, ilçe kadın kolları yöneticileri ve mahalle kadın kolları başkanları katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti’nin kadın kollarının, çok güçlü bir teşkilat olduğuna dikkat çekerek, “Dünyanın hiçbir yerinde böylesine bir teşkilatlanma yok. Ülkemiz, Bursa’mız, çocuklarımız ve geleceğimiz için canla başla çalışıyoruz. Her birimiz her şeyden önce birer anneyiz. Anne olmak da çocuklarımızın geleceğini düşündürmeyi gerektiriyor. Çocuğumuzun geleceğini düşünürken de vatanı düşünmek gerekiyor. Çünkü eğer vatan varsa, üzerinde yaşanan bir toprak varsa, çocuğumuzun geleceğini düşünebiliriz” dedi. 

“GÖREVİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIN”…

Teşkilat üyelerine hangi görevde olursalar olsunlar görevlerini en iyi şekilde yapmaları tavsiyesinde bulunan Gözgeç, “Hangi görevi ifa ediyorsak o görevi en iyi şekilde getirmekle yükümlüyüz. Bu bizim sorumluluğumuz. Bir mahalleyi, bir sokağı süpürüyorsak da onu en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. İnandığımız gibi yaşayabilmemiz ve çocuklarımıza güzel yarınlar bırakabilmek için bunları yerine getirmek gerekiyor” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X