Çocukların gözünden iş güvenliği

Çocukların iş güvenliği konusunda erken yaşta bilinçlenmesi için düzenlenen 10’uncu Oyak Renault Çocuklar Arası İş Güvenliği Afiş Yarışması’nda kazananlar ödüllendirildi.

Çocukların gözünden iş güvenliği

ASLIHAN AYDIN

Oyak Renault, İŞKUR ve İSGÜM’ün desteğiyle çocuklara yönelik 10’uncu Oyak Renault Çocuklar Arası İş Güvenliği Afiş Yarışması düzenledi. Bu kapsamda ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki kategoride Oyak Renaultlu çocuklar tarafından çok sayıda afiş tasarlandı. ‘Yaya ve Araç Trafiğine Bağlı Risklerin Önlenmesi’ konusu üzerine tasarlanan afişler arasından birincilik ödülünü kazananlara dizüstü bilgisayar, ikincilik ödülünü kazananlara tablet bilgisayar hediye edildi.

Üçüncülük ödünü alanlara 700 lira değerinde bisiklet hediye edilirken, 6 kişiye mansiyon ödülü olarak ayakkabı hediye çeki verildi. Öte yandan afişler, Bursa Akademik Odalar Birliği’nde düzenlenen etkinlikte sergilendi. Törende, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili küçük bir tiyatro gösterisi de sahneye kondu. 

SIFIR KAZA SIFIR HATA

Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, törende yaptığı konuşmada afişlerin rahatlıkla kullanılabilecek seviyede olduğunu söyledi. Oyak Renault olarak önümüzdeki yıl Türkiye’deki 50’inci yıllarını kutlayacaklarını belirten Aoun, “Göreve başladıktan bir kaç ay sonra yönetim komitesi ile birlikte ‘sıfır kaza sıfır hata’ amblemini lanse ederek konunun önemini bir kez daha ortaya koymak istedik. İş sağlığı ve güvenliği yönetimden operatöre kadar en önemli görevlerden birisidir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X