Çocuklarını göremeyince satırla kendini doğramaya kalktı

İstanbul’da döverek öldürdüğü 3 yaşındaki çocuğunu Bursa’da çöplüğe gömdüğü iddiasıyla soruşturma geçiren baba, devletin el koyduğu diğer 4 çocuğunu görebilmek için satırla kendini doğramaya kalktı.

Çocuklarını göremeyince satırla kendini doğramaya kalktı

Edinilen bilgiye göre, geçen sene 11 Ekim’de İstanbul Bağcılar’da dövdüğü 3 yaşındaki oğlu İzzet Köklü’yü Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki çöp döküm sahasına gömdüğü öne sürülen Oğuz Köklü, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ekiplerin bir hafta süren çalışmasına rağmen küçük İzzet’in gömülen cesedi bulunamadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzzet Köklü’nün yaşları 2,5 ile 9 arasında değişen biri kız 3 erkek çocuğuna el koydu. Çocuklar Sırameşeler’deki bakanlık yurdunda korumaya alındı.

Daha önce de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sırameşeler Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’ndaki 4 çocuğunu görmediği için intihara kalkışan Oğuz Köklü, bu kez de Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bahçesinde de intihara kalkıştı. Pet şişesine koyduğu benzini üzerine dökerek ateş etmekle tehdit eden Köklü, elindeki satırı da kendisini iknaya gelen polislere savurdu. Buna rağmen yanına yaklaşmaya çalışan ekipleri Köklü, taş atma kalkışarak korkuttu.

Polis ekiplerinin bütün çabalarına rağmen ikna olmayan öfkeli baba için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri de seferber oldu. Köklü, için bölgeye çok sayıda polis ekibinin yanı sıra itfaiye ve ambulans görevlileri de sevk edildi. Kendisine, “Bey” diye hitap eden Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlisine de tepki gösteren Köklü, “Ben buraya kaç kez geldim. Yüzüme bakmıyordunuz. Şimdi bey mi oldum. Bana bey deme” diye konuştu. 

Polisin ‘Şov yapmayı bırakırsan sana çocuklarını gösteririz” demesine de öfkelenen Köklü, elini bahçedeki masaya koyarak kesmekle kalkıştı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabasının ardından çocuklarını görebilmek için polise teslim olan Köklü, hemen ekipler tarafından gözaltına alındı.

Ekip otosuna bindirilen Köklü, yurtta kalan oğluna işkence yapıldığını ileri sürdü. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X