Çocuklarının velayetini kaybeden Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi!

Emre Aşık, geçtiğimiz gün bakıcısından şiddet gören kızının videosundan sonra açtığı davada 3 çocuğunun velayetini aldı. Çocukları evden alınan Yağmur Sarnıç ise sinir krizi geçirdi.

Çocuklarının velayetini kaybeden Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi!

Ünlü futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın çekişmeli boşanma davası devam ediyor. Geçtiğimiz gün çocuğunun bakıcısı tarafından darbedildiğini gören Emre Aşık,6 yıllık eşi Yağmur Sarnıç’a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtı. Davayı kaybeden Yağmur Sarnıç ise çocuklarını baba Aşık’a teslim ederken sinir krizi geçirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunan Aşık, çocukların darp edilmiş fotoğraflarını delil olarak sundu. Cengiz Semercioğlu’nun programında yer alan habere göre; Yapılan araştırmalardan sonra mahkeme çocukların velayetini Yağmur Sarnıç’tan alıp baba Emre Aşık’a verdi. Pedagog ve polis ekipleri eşliğinde çocuklar anne Yağmur Sarnıç’tan alındı. Çocuklarını vermek istemeyen Sarnıç, sinir krizi geçirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X