Çok amaçlı salon birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak

Gemlik Belediyesi’nin, mevcut fiziki şartların yetersizliği nedeniyle revize çalışmalarını başlattığı Sosyal Yaşam Merkezi çok amaçlı salon inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Çok amaçlı salon birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak

Revize çalışmaları kapsamında, koltuklardan ışıklandırma ve ses sistemlerine kadar baştan aşağıya yenilenecek çok amaçlı salon modern bir görünüme kavuşturuluyor. 600 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, kongre, konferans, seminer, panel ve benzeri birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sosyal Yaşam Merkezi konferans salonunun kongre, seminer, panel, konferans ve benzeri gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirterek, “Mevcut salonumuz fiziki şartları itibari ile yetersiz kalıyor, tam anlamıyla hizmet veremiyordu.

Ekibimizle birlikte proje geliştirerek kısa süre önce bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını başlattık. Yıl sonuna kadar hizmete açmayı planladığımız çok amaçlı salonumuzu, günümüz koşularına göre yeniden düzenlenerek halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X