Çok çalışın saygılı olun

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, eğitimlerini başarıyla tamamlayan gelir uzman yardımcılarına başarı belgelerini verdiği törende, ”Çalışanlarımızdan isteğim; önce disiplin, büyüklere saygı, çok çalışmak ve paylaşmak” dedi.

Çok çalışın saygılı olun

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı ile Bursa Maliyeciler Derneği’nin (BUMDER) birlikte düzenlediği ‘Gelir Uzman Yardımcıları Eğitimi’ne katılanlar sertifikalarına kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde İhsaniye Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen törende, gelir uzman yardımcılarına başarı belgeleri, Bursa Vergi Dairesi Başkanı ve BUMDER Danışma Kurulu Başkanı Nuri Karakaş tarafından verildi. Karakaş, burada yaptığı konuşmada, ”Türkiye ekonomisinin en önemli üstlerinden biri olan Bursa’da görev yapıyoruz. Kadromuz son yıllarda yapılan alımlar ile oldukça gençleşti. Yaklaşık 600 civarında meslekte yeni olan personelimizden gelir uzman yardımcılarının en iyi şekilde yetiştirilmesinde görev ve sorumluluğumuz bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

DİSİPLİN VURGUSU DA YAPTI

Bu bağlamda personelin vergi dairesinde hangi işlemlerin yapıldığını bir bütün olarak tanımalarını sağlayacak, tamamıyla özgün ve pratik bir çalışma olarak Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde hazırlanıp eğitim programı haline getirilen ‘Vergi Dairesi İş ve İşlemleri Uygulama Eğitimi’ni tamamladıklarını dile getiren Karakaş, ”Tüm çalışanlarımızdan isteğim; önce disiplin, büyüklerimize saygı, çok çalışmak gayretli olmak ve paylaşmaktır” diye konuştu.

VATAN ÇALIŞANLARIN OMUZLARINDA YÜKSELECEK

Nuri Karakaş konuşmasının devamında BUMDER hakkında da bilgi verdi. Derneğin bugün itibariyle kurumsallaştığını belirten Karakaş şöyle devam etti: ”BUMDER’in iki temel fonksiyonu vardır. Birincisi BUMDER Akademi olup; ileri düzey vergi eğitimi kapsamında akademik çalışmalar yapılacak platform oluşturulmuştur. Hamburger kültürüyle yetişenlerden öğrenilecek bir şey yoktur. Kendi özverimiz çok değerlidir. Vatanımızın çalışan insanlarımızın omuzlarında yükseleceğini unutmayalım. Bu kapsamda BUMDER Akademi’yi önemsiyoruz. İkincisi BUMDER bünyesinde oluşturduğumuz topluluklar ile kendi aramızdaki sevgi ve dayanışmayı artırmaktır. Personelimizin beklentileri doğrultusunda, sizleri bir nebze de olsa yoğun iş temposu dışına çıkararak, sosyal ve kültürel etkinlikler ile kuruma aidiyet duygunuzu pekiştirmeyi planlıyoruz.”

AKADEMİ İLE MESLEKİ GELİŞİME KATKI

‘Vergi Dairesi İş ve İşlemleri Uygulama Eğitimi’nde başarılı olan gelir uzman yardımcılarına başarı belgelerinin verildiği törende konuşan BUMDER Akademi Başkanı Rafet Güccan, ”İçinde bulunduğumuz bilgi ve ileri teknoloji çağının vazgeçilmez unsuru bilgi ve bilgili insan gücüdür. Kurduğumuz BUMDER Akademi ile personelimizin mesleki gelişimine katkı sağlayarak onların akademik çalışmalardan azami fayda sağlamasını hedefliyoruz. Uygulamada edinilen bilgi ve tecrübeleri paylaşılabilir hale getirip bu önemli birikimi tüm personele yayarak kurumsal kapasitemizi sürekli artırmak istiyoruz. Bu kapsamda ilk olarak çalışanlara 500 üzerinde mevzuat kaynağı hediye edilmiştir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X