Çok daha iyi olacağım

Muhammed Şengezer ‘Allah’a şükür doğup, büyüdüğüm şehirde mukavelemi uzattım. İnşallah herşey bundan sonra iyi gider. Fenerbahçe karşısında da iyi işler yapmaya çalıştım.’ dedi. 

Çok daha iyi olacağım

Göztepe ve Malatyaspor karşılaşmalarının ardından Fenerbahçe maçında da ilk 11’de sahaya çıkan Muhammed Şengezer, başarılı bir 90 dakika çıkardı. Soldado’nun vuruşunda gole izin vermeyen genç file bekçisi, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Muhammed ‘Gerçekten güzel bir atmosfer vardı. Maçtan önce taraftarlarımız iyi hazırlandı. Futbolcular olarak da biz de maça iyi konsantre olduk. İlk yarı 1-0 geriye düştük ve kötü futbol oynadık. İkinci yarı gerçek Bursaspor’u sahaya gördük’ dedi. 

KAZANMAK İSTİYORUZ

‘İki, üç gol fazla bulabilirdik’ diyen genç file bekçisi ‘Kaçan çok fazla pozisyon var. İleriki maçlarda bu kaçan golleri değerlendirirsek farklı yerlerde olacağımızı düşünüyorum’ diye konuştu. Cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçını da değerlendiren Muhammed Şengezer ‘Kayserispor maçına iyi bir antrenman ve motivasyon ile çıkmayı düşünüyoruz. Zor bir deplasman. İnşallah galip gelip Bursa’ya döneriz.’ diye konuştu. 

KAFAMA TAKMIYORUM

Hafta arasında sözleşmesini uzatan ve bunun için çok mutlu olduğunu ifade eden 21 yaşındaki kaleci ‘Allah’a şükür doğup, büyüdüğüm şehirde mukavelemi uzattım. İnşallah herşey bundan sonra iyi gider. Fenerbahçe karşısında da iyi işler yapmaya çalıştım. Soldado kariyeri yüksek bir futbolcu. Kaleci pozisyon esnasında her şeyi beklemeli. Ben golü kafama takmıyorum. Her pozisyona iyi hazırlanmaya çalışıyorum. O an uçtum, kurtaramadım. ‘ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X