“Çok Kötü Bir Mağlubiyet Oldu”

Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Eskişehirspor, kendi evinde ağırladığı Kasımpaşa karşılaşmasında 3-0 mağlup oldu. Maç sonrası Skibbe, kötü bir yenilgi aldıklarını söyledi.

“Çok Kötü Bir Mağlubiyet Oldu”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Michael Skibbe, takımın 3-0’lık mağlubiyetini değerlendirdi. Skibbe, “Çok kötü bir mağlubiyet oldu. İlk yarı iyi top oynayabildik, iyi top sergiledik. Ne yazık ki 15. dakikada attığımız gol hakem tarafından sayılmadı. Bundan sonra şanssız bir gol yedik. İkinci yarı da 2-0’dan sonra orta sahada defansif anlamda fazla karşılık veremedik. Yarı gol pozisyonlarına girdik, tam olarak gol pozisyonu üretmedik. Takımın gösterdiği ikinci yarıdaki performanstan hiç memnun değilim, bu bizim hedeflerimizin çok uzağındaydı. Ne yazık ki orta sahada yaşadığımız sakatlıklardan dolayı istediğimiz şekilde direnç gösteremedik” dedi. Skibbe, maç sırasında taraftarın istifa tezahüratları ile ilgili olarak, “Negatif bir hava oluşturacağını düşünmüyorum. Taraftar hem pozitif hem de negatif gördükleri şeyleri dile getirirler. Bizim görevimiz de bundan sonraki haftalarda daha iyi futbol sergilemek. İkinci yarıda gösterdiğimiz performanstan sorumlu olan takımım ve benim” ifadelerini kullandı. Engin Bekdemir’in neden oynatılmadığı ile ilgili sorulan soruları yanıtlayan Skibbe, şunları kaydetti: “Kişisel hiçbir sorun yok Engin Bekdemir ile. Uzun bir kamp dönemi geçirdik. Engin’in ileriye yönelik çok aksiyonları var. Top kayıplarından sonra defansif anlamda çok fazla şey öğrenmesi gerekiyor. Engin’in oynadığı pozisyonlarda alternatif çok.” Onur’un performansını da değerlendiren Skibbe, “Onur’un performansından çok memnundum. Bize yarıda ağrısı olduğunu söylemişti, denedik ancak ikinci yarıda çıkarmak zorunda kaldık. Taraftarın Onur’a davranışından hiç memnun değilim. Taraftarların gösterdiği reaksiyon ne Onur’a, ne takıma, ne bize fayda ediyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X