Çukur’da bu sahne büyük tepki çekti!

Show TV’nin Pazartesi akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı dizisi Çukur’un bu hafta yayınlanan bölümündeki bir sahne izleyicilerin büyük tepkisiyle karşılaştı.

Çukur’da bu sahne büyük tepki çekti!

Akşın ile evli olan Celasun’un yaşadıklarından sonra psikolojisi bozulan eşine karşı ilgisiz tavırları bir süredir izleyicinin dikkatinden kaçmıyordu.  İlk sezon Akşın’a masum bir aşk besleyen ve onu çok seven Celasun’un bu tavırlarına izleyici bir anlam verememişti.

Bu hafta yayınlanan bölümde ise; Celasun’un kendisine dizinin başından bu yana aşık olan Karaca ile sahnesi izleyicilerin büyük tepkisini çekti.
 

Karaca’ya ilgi gösteren ve Akşın için “Onca ay çocuğum gibi baktığım kadına şimdi karım gibi davranmamı beklemeyin benden” diyen Celasun’un eşini sevmediğini sadece acıdığını gösteren bu cümleler hiç hoş karşılanmadı.

Celasun ve Karaca arasında başlayabilecek bir ilişkinin sinyallerini veren bu sahne için “Neden dizilerde evli adamları hep  başka kadınlara aşık ediyorsunuz” tepkilerine neden oldu.

Celasun ve Karaca’nın bu konuşmasına şahit olan Karaca’nın ne yapacağı da merak konusu oldu.

İzleyiciler, Karaca’ya göre daha ürkek, çekingen ve çocuksu olan Akşın’ın yaşadığı bu ihanetle değişeceğini ve ikisinden de büyük bir intikam alacağını tahmin ediyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X