Çukur’un izleyicisi isyan etti! ‘Her taşın altından o çıkıyor torpilli mi?’

Çukur dizisinde Dilan Çiçek Deniz husursuzluğu yine baş gösterdi!

Çukur’un izleyicisi isyan etti! ‘Her taşın altından o çıkıyor torpilli mi?’

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Çukur dizisinin geçen sezon en çok eleştirilen ismi Dilan Çiçek Deniz olmuştu.

Sena karakterinde yeterli olmadığını düşünen Çukur hayranları bir süre tepkilerini dile getirmiş, ancak bu durum devam etmemişti.

Dizinin 2. sezonunun başlaması ile birlikte Sena karakterinin her şeyin merkezine doğru oturtulacağı görüntüsü, bu isyan dalgasının yeniden hareketlenmesine sebep oldu.

Sosyal medyada genç oyuncunun performansına yönelik eleştiriler sıklıkla görülmeye başlandı. Ayrıca senaristlere de tepki var.

“Her şeyin merkezine yine Sena’yı getirmekteki mantık ne hala çözemedim” diyerek eleştiride bulunan  izleyiciler Mahsun ile Sena’nın durumuna da tepkili…

Bir izleyici diyor ki, “Çukur’da anladığım kadarıyla güzelim karakter Mahsun’u Sena’ya aşık ederek aptal aşık moduna sokmuşsunuz ve daha 2. bölümden harcamışsınız. Bu kadar sevmeyeni varken Sena’nın her halttan çıkması Dilan harbi torpilli mi diye düşündürüyor…”

Dilan Çiçek Deniz’in Sena karakteri yorumuna gelen eleştirilere karşın destek olanlar da bir hayli fazla…

“Ben Dilan’ın denildiği kadar kötü oynadığını düşünmüyorum” diyerek genç oyuncuyu savunan önemli bir izleyici grubuna da sosyal medyada rastlayabilirsiniz.

Yamaç’ın düştüğü duruma karşın Sena’nın attığı tripler de izleyicinin canını sıkmakta…

sena-cukur2sezon.jpg

Çukur dizisi 2. sezonunda Sena sahnelerinin fazlalaşmaya başlaması da aslında bu eleştirilerin artmasına sebep olmakta.

Milliyet Blog’da ‘aslınınsureti’ mahreci ile yazan yazarın yorumunda şu detaya dikkat: “Deliliğinin geçmesini takiben aynı donukluk yine gelmiş sevgili oyuncumuza… İkinci bölümden bıdı bıdı söylenmek istemiyorum ama bu böyle gitmez Dilan Hanım’cım…”

Sena’nın Yamaç’tan kaçmasının asıl sebebi de merak ediliyor. Bebeğini kaybeden Sena’nın bundan Yamaç’ı sorumlu tutuğu öngörüsü var. Yamaç’ın sevgi sözcüklerine karşın Sena’nın genel durumu “Yamaç ağzıyla kuş tutsa da yaranamaz” noktasına doğru gidiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X