Cumhurbaşkanı Bursa’da! 4 önemli mesaj vermesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Bursa’ya geliyor.

Cumhurbaşkanı Bursa’da! 4 önemli mesaj vermesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Bursa’ya geliyor.

Gökdere Meydanı’nda saat 14.30’da başlayacak mitingde Bursalılara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısına göre Erdoğan, mitingdeki konuşmasında Bursalılara 4 konuda mesaj verecek. Bunlar; kent ulaşımı, hızlı tren projesi, dağ yöresi yolları ve imar barışı başlıkları altında toplanacak.

AK Parti İl Başkanlığı da, Erdoğan’ın Bursa mitingiyle ilgili son hazırlıklarını tamamladı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programa Ulucami’de cuma namazı ile başlaması ve Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni de açması bekleniyor.

TRAFİĞE MİTİNG AYARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yapacağı Bursa mitingi öncesi, trafik akışı yeniden düzenlendi. 

Emniyet’ten yapılan açıklama göre; miting süresince Merinos Kanalboyu arasında kalan batı kısmındaki döner kavşak, Merinos dolmuş durağı, Merinos İzmir gidiş yan yol, Kültürpark İzmir geliş Sıcaksular, Stadyum Caddesi, Merinos Kavşağı ile İpekiş, Stadyum Kavşağı arası iniş ve çıkış Stadyum Kavşağı’ndan, Beşikçiler arası Çekirge gidiş istikametleri, Çekirge Caddesi’nden Stadyum Kavşağı’na geliş istikameti, geliş istikametine göre trafiğe kapalı olacak. Bu istikametten gelişler Hamzabey (Çelikpalas Otel) Kavşağı’ndan Muradiye istikametine verilecek.

ŞEHİR MERKEZİ TRAFİĞE KAPALI

Stadyum Kavşağı, Altıparmak, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı, Altıparmak çıkış, Cemalnadir Caddesi, Çakırhamam Kavşağı, Temiz Cadde, Saltanat Kapı, Atatürk Caddesi, Setbaşı, Yeşil, İnönü Caddesi, Demirtaşpaşa Haşim İşcan Caddesi, Acemreis Cami gidiş ve geliş istikametleri, İnönü Caddesi, Ankara istikameti Mahmudiye Kavşağı’na kadar olan bağlantı yolları, miting öncesi ve miting süresince araç trafiğine kapatılacak.

BURSARAY SEFERLERİNDE KESİNTİ

Dün gece 22.00’den itibaren araç trafiğine kapatılan; Meydancık Kavşağı’ndan Gökdere iniş ve çıkışı, Yeşil Türbe’den Meydancık iniş, Şenöz lambalardan Meydancık iniş, Meydancıktan Setbaşı çıkış, İncirli Caddesi’nden Meydancık gidiş, Mahmudiye Caddesi’nden Meydancık çıkış, Meydancık Kavşağı’ndan Kurtuluş Caddesi, Beyazıt Cadde kavşağı iniş ve çıkış istikametleri miting bitinceye kadar araç trafiğine kapalı kalacak. Düzenleme kapsamında Bursaray seferlerinde zaman zaman kesintilerin yaşanacağı bildirilirken, T1 İpek Böceği ve Nostaljik tren hattı da saat 10.00’dan itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacak ve ayrıca Atatürk Caddesi ile Setbaşı’nda bulunan BURBAK parklarına parklanma yapılmasına izin verilmeyecek.

TOPLU TAŞIMA UYARISI

Yetkililer, mitingden kaynaklanacak olan yoğunluk nedeniyle özellikle trafiğe çıkacak olan sürücüleri toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda uyardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X