Cumhurbaşkanı Doğanbey’i mi işaret etti?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu yapılan AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış konuşmasındaki dikey mimari ile ilgili sözleri akıllara Doğanbey konutlarını getirdi.

Cumhurbaşkanı Doğanbey’i mi işaret etti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanları ve kabine üyeleriyle biraraya geldiğini anlattı.

Toplantı boyunca büyükşehir belediye başkanları başta olmak üzere belediye başkanlarıyla ikili veya heyetler halinde görüşmeler yaptığını belirten Erdoğan, “Bir belediye başkanım, şehirdeki 20 katlı binaları yıkmak için izin istedi , kendisine hiç tereddüt etmeden yıkabileceğini söyledim. Dikey mimari yerine yatay mimariyi önceliyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kızılcahamam’daki toplantının kapanış konuşmasında söylediği bu sözler akıllara şu iki soruyu getirdi: Acaba Cumhurbaşkanı’nın ikili görüşme yaptığı o başkanlardan biri Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş mıydı?
Ve acaba bahsedilen ve yıkılması için izin istenen 20 katlı binalar Doğanbey Mahallesi’ndeki TOKİ konutları mıydı?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X