Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri tehdit edecek kadar zıvanadan çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Cumhur İttifakı’nda AK Parti, MHP var. AK Parti’li ve MHP’li kardeşlerime sesleniyorum en ufak bir fire vermeden adayımıza sahip çıkacağız. AK Parti’den de MHP’den de fire olmaması lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri tehdit edecek kadar zıvanadan çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da Üreğil Millet Bahçesi’nde Mamak Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

”Geçenlerde birisi şahsımı ipe götürmekle zehirlemekle darbeyle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktı. Sokak terörüyle Gezi’de, emniyet yargı eliyle 17-25 Aralık’ta, tankla, tüfekle, uçakla, silahla 15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi başka yollarla, kirli pazarlıklarla yapmaya çalışıyorlar. Bizler Ankara’da Cumhur İttifakı olarak MHP ile beraberiz.  Karşımızda dörtlü malum zillet ittifakı, illet ittifakı… Bu partilerin çoğu belediye başkan adaylarını, maalesef partililer ve delegeler değil lobiler, terör örgütleri, marjinal çevreler belirliyor. CHP’nin başını çektiği yıkım ittifakı, 31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor.

”CHP YOKLUK YOKSULLUK YOLSUZLUK DEMEKTİR”

Gençler CHP ne demektir biliyor musunuz? CHP çöp çukur çamur demektir. CHP yokluk yoksulluk yolsuzluk demektir. CHP hırsızlık haksızlık hukuksuzluk demektir. CHP kavga kaos kutuplaşma demektir. CHP bakımsızlık beceriksizlik demektir. Mayıs 2013’te IMF’ye olan borcu bitirdik şimdi borcumu falan yok ilişkimizi kestik.

”ANKARA’YI 15 KİLOMETRE UZATACAĞIZ”

Ankara’yı toplam 15 kilometre uzatacağız. Mamak’a raylı sistemi getirecek Mamak’ı diğer ilçelerimizle raylı sistem vasıtasıyla bağlamış olacağız.

”BEYPAZARI İLE KAYSERİ MUKAYESE EDİLİR Mİ?”

Beypazarı ile Kayseri mukayese edilir mi? Birisi büyükşehir birisi Ankara’nın kenarında bir ilçemiz. Gençler sizlere ve hanım kardeşlerime sesleniyorum Cumhur İttifakı yapıyoruz değil mi? Bu ittifakta AK Parti MHP var.

”AK PARTİ’DEN DE MHP’DEN DE FİRE OLMAMASI LAZIM”

AK Parti’li ve MHP’li kardeşlerime sesleniyorum en ufak bir fire vermeden adayımıza sahip çıkacağız. AK Parti’den de MHP’den de fire olmaması lazım. El ele vererek cumhuru Ankara’da yerel yönetimde iktidara getirmemiz lazım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X