Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey olabilir mi? Bu kabul edilebilir mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda’daki terör saldırısına ilişkin, “Bu olayda Avrupa’nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey olabilir mi? Bu kabul edilebilir mi?

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Erdoğan, Yeni Zelanda’daki terör saldırısına ilişkin soru üzerine şunları kaydetti:

“50 Müslüman orada şehit ediliyor, bunların cezası, azami 15 yıl olacak. Böyle bir şey olabilir mi? Bu kabul edilebilir mi? Bu olayda Avrupa’nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.”

“Bu millet daha çok zaferler yazacaktır”

Erdoğan, TSK ve ÖSO’nun Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin’i terör örgütü YPG/PKK’nın işgalinden kurtarmasının üzerinden bir yıl geçtiğinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

“Afrin’in gerçekten zaferini yazan Mehmetçiklerimize şahsım, milletim adına, en üst takımdan en alta kadar hepsine şükranlarımı ifade ediyorum. Bu millet onlarla beraber daha çok zaferler yazacaktır. Afrin’den ve Cerablus’tan yarma harekatımızı gerçekleştirmemiş olsaydık, güneyimiz tamamen teröristler tarafından işgal edilmiş olacaktı.”

“Bunlar bölücü örgütün önde gelenleri”

Erdoğan, “Bunlar bölücü örgütün önde gelenleri değil mi? Bunlara 31 Mart’ta sandıkta milletim gereken dersi vermezse bunlar daha da şımaracak, azacak.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X