Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların beyni sulanmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’nın Elmadağ ilçesinde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların beyni sulanmış

‘Elmadağ, Elmadağ olalı herhalde böyle bir katılım görmedi. Şimdiden pazar akşamını görüyorum. PKK’dan PYD’sine eli kanlı çetelerin tamamına ağır darbeler indirdik indiriyoruz. Cudi’de Gabar’da Kandil’de inlerine gireceğiz dedik ve girdik. Dün bölücü örgütün lider kadrosundan bir grup Irak’ın kuzeyinde başarılı bir operasyonla imha edildi. Daima tepelerindeyiz enselerindeyiz. Kandil’de terörist yok, diyen Bay Kemal’in CHP’sine rağmen, Bay Kemal’in ittifak ortaklarına rağmen Suriye ve Irak’taki terör bataklıklarını tek tek kurutuyoruz. Bay Kemal YPG buraya niye saldırsın diyor. Çünkü onlarla beraber. 15 Temmuz gecesi demokrasimize saldıran FETÖ’cü hainleri sizlerle beraber Ankara’da İstanbul’da bozguna uğrattık.

”BUNLARIN BEYNİ SULANMIŞ”

Milletiyle beraber yürüyen bir siyasetçiyi sindirebilecek hiçbir fani güç yoktur, bunu böyle bilesiniz. Vatandaşıyla aynı safta duran, aynı hedefe koşan bir devlet adamını durdurabilecek hiçbir engel yoktur. Kardeşlikle, dayanışmayla büyüyen bir ülkenin önünü hiç kimse kesemez, kesmeye cesaret dahi edemez. Bunun için 31 Mart seçimleri sadece belediye değil aynı zamanda beka seçimidir. Sandıklara gitmeyi ihmal etmiyoruz. 

Şimdi birileri diyor ki ‘Seçimler bitsin de göreceğiz. Pazar günü bir intikam seçimidir.’ Be ahmak, neyin intikamı? Bunların beyni sulanmış beyni. Neyin intikamını alıyorsun? 15 Temmuz’un intikamını alıyormuş. Bu ifadeleri kullananlara yargıda gereken dersi vereceğiz. Halkıma terörist ifadesini kullandığımı söyleyenlere de yargıda gereken dersi vereceğiz.

”DEFOLU ADAYLAR BENİM ANKARALI KARDEŞLERİMİ TEMSİL EDEMEZ”

Bay Sezai diye birisi var tehditlerini içine sindiren bir şahıs büyükşehir belediye başkanlığı yapabilir mi? Girdiği iki seçimin ikisini de kaybetmiş birisi Ankara’yı yönetebilir mi? Defolu adaylar benim Ankaralı kardeşlerimi temsil edemez. Kandil’in uzantıları karşısında eğilip bükülenlerden başkente belediye başkanı olmaz. Daha kendi haysiyetini bile korumayanlardan Ankaralının emanetine sahip çıkması beklenemez.

”SİZE BİZ BU TOPRAKLARI BÖLDÜRTMEYECEĞİZ”

(HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli) Bu adam Kürt bile değil. Sen kimsin ya? Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Size biz bu toprakları böldürtmeyeceğiz. Pazar günü beka meselesidir. Halklarımızın huzurunu kaçıranlarla mücadeleyi sonuna kadar süreceğiz.

“SEÇİM GÜNÜ HERKESİN MUTLAKA OY VERMEYE GİTMESİNİ RİCA EDİYORUM”

17 yıl önceki Elmadağ ile bugünün farkını iyi biliyorsunuz. Elmadağ’a kazandırdığımız eserlerin farkındasınız. Sahte senet tüccarlarına Ankara’yı teslim edemeyiz. Seçim günü herkesin mutlaka oy vermeye gitmesini rica ediyorum.

Size ufak bir sürprizim var, CHP naylon poşet dağıtıyor. Biz de kenevirden torbalar yapık içinde de 200’er gram çay. Biz de size çay ikram edeceğiz ama beylere yok sadece bayanlara. Kalın sağlıcakla.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X