Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’ya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve ödül töreni için Bursa’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’ya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan Cumhurbaşkanlığı uçağı saat 11.20’de Yenişehir Havalimanı’na indi. Erdoğan’ı Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti’li Recep Altepe ve milletvekilleri karşıladı.  

 

Eşi Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Bursa’ya hareket etti.

 

Erdoğan, Bursa gezisine Garnizon Komutanlığı ziyaretiyle başladı. Helikopterle Bursa Garnizon ve Jandarma Komutanlığı’na inen Erdoğan’ı Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah Saldık karşıladı. Gazeteciler Bölge Komutanlığı’na alınmadı.  

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra cuma namazını kılmak için Ulucami’ye geldi. Polis, cuma namazı için gelen vatandaşları üst aramasından geçirirken, cami ve çevresindeki yüksek binalara özel harekat timleri yerleştirildi. Erdoğan’ın Ulucamii’ye giden konvoyuna havadan helikopter eşlik etti.  

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulu Camii’ndeki namazın ardından Orhangazi Parkı’ndaki toplu açılış törenine katılacak, ardından Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende de Erdoğan’a ‘Yüzyılın Devlet Adamı’ ödülü verilecek.

 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa gezisi için dün akşamdan itibaren Ulu Camii, Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin bulunduğu Atatürk Caddesi araç ve yaya trafiğine kapatıldı. İpekböceği tramvayı da sefer yapmadı. Görev alacak polis memurları da konulan bariyerlerin önünden yaka kartları kontrol edilerek içeri alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X