Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 20 bin atama müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Etimesgut’ta düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 20 bin atama müjdesi

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Bu ilçeyle ilgisi olmayan, Kılıçdaroğlu’nun özel avukatlığını yapan birini aday olarak gösteriyor. 

HDP-CHP omuz omuza. Biz de bunların karşısına Cumhur İttifakı olarak çıkıyoruz. Milletimiz bunu hesabını 31 Mart’ta soracaktır.

Yarın Cumhur İttifakının kuruluşlunun 1. yıl dönümü. saldırılara baktığımızda bu ittifakın ne kadar isabetli olduğunu gördük.

Zillet ittifakı FETÖ’sünden PKK’sına hepsini kimi bulursa hepsini aynı çuvala koydu. Bunun adı ittifak değil iltihaktır. terör örgütlerine iltihaktır.

Türkiye’yi son 16 yılda hızlı trenlerle tanıştırdık. Ankara’da 8 yeni metro hattı daha planlıyoruz. Ankara son 16 yılda savunma sanayinin de başkenti, kalbi konumuna geldi. 

Ankara’ya 13 millet bahçesi yapacağız.
CHP bunlardan anlamaz. Ben kıraathane diyorum onlar kumarhane anlıyor.

Kanal Ankara’yı şehrimize kazandırıyoruz. Çocuklara özel çocuk köyü yapıyoruz. 
Bizim rotamız millet. Gayemiz hizmet. Siyasetimiz gönülleri kazanma siyasetidir. Son 16 yılda her alanda ülkemizi rekorlarla tanıştırdık. 
İşçimizi, emeklimizi, askerimizi, polisimizi, çiftçimizi gözeten 82 milyonun refahı için çalışan bir kadro kurduk.

Diyorlar ki tanzim satış için kuyruk oluştu. Senin dönemindeki kuyruk Bay Kemal yokluk kuyruğuydu, bizdeki ise varlık. Her şey var. Fiyatlar yarı yarıya indi, daha da aşağıya iniyor. 31 Mart’a kadar bu iş düzeldi düzeldi, düzelmedi yola devam ederiz. 
Milletimizin karşısına yeni projelerle çıkıyoruz.

20 bin öğretmen atamasını bu ay içinde yapmıştık. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha yapacağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X