Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ikaz ediyoruz’ dedi bu çağrıyı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya’da Yavuz Sultan Selim Meydanında halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ikaz ediyoruz’ dedi bu çağrıyı yaptı

Erdoğan “Avrupalı ve Amerikalı dostlarımız başta olmak üzere tüm dünyayı, PKK/PYD terörü konusunda da, ırkçı İslam düşmanı terör konusunda da ikaz ediyoruz. Gelin bu iş daha fazla dallanıp budaklanmadan tüm terör örgütlerine karşı ortak bir tavır geliştirelim” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

– Irak’ta Suriye’de PKK DEAŞ ne ise Avrupa’da ABD’ de yükselen ırkçılık odur

– “Yeni Zelanda’daki katliamı gerçekleştirilen terörist, bu husumetin sonuçlarının nereye kadar varabileceğini göstermiştir. Artık dünyada hiçbir yerin, hiçbir coğrafyanın, hiçbir kültürün terörün zehrinden ve kanlı pençelerinden kendini kurtaramayacağı açıkça ortadadır.”

– “Avrupalı ve Amerikalı dostlarımız başta olmak üzere tüm dünyayı, PKK/PYD terörü konusunda da, ırkçı İslam düşmanı terör konusunda da ikaz ediyoruz. Gelin bu iş daha fazla dallanıp budaklanmadan tüm terör örgütlerine karşı ortak bir tavır geliştirelim.” 

– “DEAŞ’ı nasıl bitirdiysek, PKK/PYD’yi de ırkçı ve İslam düşmanı örgütleri de aynı şekilde bitirelim. Dünya ancak o zaman hepimiz için çok daha huzurlu, güvenli bir yer haline gelecektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X