Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu’nu kabul etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nu kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu’nu kabul etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu kabul etti.

AK Parti Genel Merkezi’nde basına kapalı gerçekleşen kabul yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Karamollaoğlu’nu, partiye gelişinde AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı karşıladı.

Kabulde AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın yanı sıra Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya ile Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ da hazır bulundu.

Karamollaoğlu: Uyum yasalarıyla ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinden ayrılırken, gazetecilere açıklamada bulundu. 

Temel Karamollaoğlu, “Sadece şunu söyleyeyim; biz Sayın Cumhurbaşkanı’na uyum yasalarıyla ilgili yaptığımız çalışmayı takdim ettik, fikirlerimizi, kanaatlerimizi söyledik. Son gelişmelerle ilgili olarak da bir fikir teatisinde bulunduk. Şimdilik bu kadar.” dedi.

Karamollaoğlu, “İttifak konusu gündeme geldi mi?” şeklindeki sorular üzerine, “Teşekkür ediyorum, benim söylediğim kadarıyla, o kadar.” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X