Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa’da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da partisinin düzenlediği mitingde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa’da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da…

Erdoğan, partisinin Atatürk Stadyumu Meydanı’nda düzenlediği mitingde Bursalılara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından bazı satırbaşları:

“Bursa bizi çok iyi bilir. Bursa bizim hizmetlerimizi en iyi bilen şehirlerden biridir. Türkiye’yi Bursa ile birlikte büyüttük, bugünlere getirdik. İnşallah 2023 hedeflerimize de birlikte ulaşacağız”

“Son 16 yılda Bursa’ya 44.5 katrilyon lira yatırım yaptık”

“Son 16 yılda Bursa’ya 44.5 katrilyon lira yatırım yaptık. Bursa’ya 2 bin 738 kapasiteli yurt binaları inşa ettik. Bay Muharrem öğretmenmiş ya öğrensin. Onun öğretmenliği acaba kaç öğrencili sınıflarda oldu, ne kadar okulda oldu? “

“Burası eski Bursa stadı. Burası Millet bahçesi olacak. Amerika’nın Central Park’ı, İngiltere’nin Hyde Park’ı varsa bizim de Millet Bahçemiz var”

“Şehir hastanesini inşallah önümüzdeki yıl hizmete açıyoruz”

“Bursa’mıza bir şehir hastanesi yapıyoruz. Yatak kapasitesi 1355 olan şehir hastanesini inşallah önümüzdeki yıl hizmete açıyoruz. Bunu ben Bay Kemal’e sorayım mı? Hani SSK Genel Müdürlüğü yaptı ya, başarılı bir genel müdürdür!”

“Bay Kemal, senin ekonomi dersi alman lazım, büyüme nedir diye git sor”

“Yüzde 7.4 büyümüşüz. Kılıçdaroğlu mitingde “Size yansıdı mı?” diye soruyor, Bay Kemal, senin ekonomi dersi alman lazım, büyüme nedir diye git sor”

“Bu yüzden bunlara yıkım ekibi diyoruz”

“Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü dönmüş bir muhalefetimiz var. Bu yüzden bunlara yıkım ekibi diyoruz”

“Bu çolpa herifler, milletimizin kazanımlarına göz dikmiş durumdalar. Yalan mı yalan bunlarda. Ne oldu, Man Adası’nda benim paralar vardı, ailemin paraları vardı. Yargı ne karar verdi, bunları 197 bin liraya mahkum etti. Şimdi Bay Kemal AİHM’e gidecekmiş, nereye gidersen git. Dostların olabilir git. Getir göster makbuz falan ne oldu, hepsi yalan.”

“O da çakma Kılıçdaroğlu”

“Biz CHP Genel Başkanının çarkçılığına, dün söylediğini bugün yalanlamasına, yüzü kızarmadan yalan söylemesine, iftira atmasına alışkındık. Bunların cumhurbaşkanı adayları da başımıza kesildi. O da bir küçük Kılıçdaroğlu. Daha doğrusu o da çakma Kılıçdaroğlu. Türkiye bunların aslından ne gördü ki çakmasından hayır bulsun.”

“Toplasanız CHP’ye bir genel başkan etmeyecek adamlar, ‘Ülkeyi bize teslim edin’ diyorlar. Önce partilerine sahip çıksınlar.”

“Sağa, sola dağıta dağıta ortada CHP bırakmadılar. Milletvekillerini ağlata ağlata başka partilere pazarladılar.”

“Türkiye’nin yönetim sistemini değiştirdik ama anamuhalefetin zihniyetini değiştirmeyi henüz başaramadık. O da olacak inşallah”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm Bursa’yı iftara davet etti

Bursa’da binlerce kişiye seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katılacağı 12 bin kişilik iftar programına kürsüden vatandaşları davet etti. 

Niğde’deki programın uzaması nedeniyle Bursa’ya gecikmeli gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan helallik istedi. Erdoğan, “Sizden helallik istiyorum. Zira anonsu biraz erken yapmışlar. Niğde’den buraya gelişim gecikmeli oldu, hakkınızı helal edin” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’da katılacağı 12 bin kişilik iftara kürsüden tüm vatandaşları da davet ederek, “12 bin kişilik iftar, iftara gelen var mı? Bana bak çağırmadınız mı? Atıcılara bekliyoruz. Açık dolana kadar. Beraber iftar yapacağız. Artık sonuna geldik, sizlerle bir iftar yapalım Bursa’da” dedi. Bu sırada vatandaşlardan birinin kendisini çaya davet eden pankartını gören Erdoğan, “Sen bizi çaya davet ediyorsun, ben sizi iftara. Hangisi daha önemli, ben sizi bekliyorum iftara” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X