Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa’da tarihi açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Şubat Cuma günü Bursa ziyaretinin programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa’da tarihi açılış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulucami’de cuma namazını kıldıktan sonra Atatürk Caddesi’ndeki platformda halka hitap edecek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 186 milyon liralık 50 yatırımını hizmete açacak. 

Tarihi buluşmanın yaşandığı gün Atatürk Caddesi trafiğe kapatılacak. 

Erdoğan’ın Cuma namazını Ulucami’de kıldıktan sonra tarihi binada Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edeceğini ve 14.00’te Atatürk Caddesi’nde kurulacak platformda halka hitap edeceğini kaydeden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Caddesi o gün trafiğe kapatılacak. Halk buluşması burada olacak. 186 milyon liralık 50 hizmetin toplu açılışı da buradan gerçekleştirilecek” dedi.

Bursalıları bu buluşmaya çağıran Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başta yeni teleferik projesi, Ankara yolundaki köprüler, Hüdavendigar olimpik havuz, spor salonları, arıtma tesisleri, enerji tesisleri ve 32 parkın açılışını toplu şekilde yapacağını da kaydetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan valilik ziyaretinin ardından Roman Dernekleri Federasyonu’nun ödül törenine katılacak ve akşam işadamlarıyla yemeğe katıldıktan sonra gece Ankara’ya dönecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X