Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu! Bisikletçiler Balıkesir-Bursa etabında

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour Of Turkey) 194.3 kilometrelik dördüncü etabı olan Balıkesir-Bursa etabı bugün Atatürk Stadyumu önünden başladı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu! Bisikletçiler Balıkesir-Bursa etabında

55’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun üçüncü etabı dün Çanakkale-Balıkesir turu ile devam etti. Dünyadaki tek kıtalararası bisiklet turunun birinci ve ikinci etabını Bora-Hansgrohe (Almanya) takımından İrlandalı Sam Bennett, üçüncü etabını ise Deceuninck Quick-Step (Belçika) ekibinden Hollandalı Fabio Jakobsen kazandı.

cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turunun-dorduncu-etabi-balikesirden-basladi_9042_dhaphoto2.jpg

Genel klasmanda ise Bennett, ilk sırada yer alıyor. Turun dördüncü etabı olan Balıkesir-Bursa arasındaki 194.3 kilometrelik parkuru bugün saat 10.30’da Atatürk Stadyumu önünden start aldı.

cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turunun-dorduncu-etabi-balikesirden-basladi_9042_dhaphoto3.jpg

Etabın startını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve federasyon yetkilileri verdi. Vatandaşlar ve öğrenciler bisikletçilere büyük ilgi gösterdi.

cumhurbaskanligi-turkiye-bisiklet-turunun-dorduncu-etabi-balikesirden-basladi_8198_dhaphoto3.jpg

55’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 21 Nisan Pazar günü İstanbul’da tamamlanacak. Dünyadaki tek kıtalararası bisiklet turuna katılan sporcular, 6 etap boyunca toplam 993,4 kilometre pedal çevirecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X