Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi kadrosu güçleniyor 

Bursa’nın Gürsu ilçesinin sağlık alanındaki ihtiyacını karşılayan Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi, 7/24 acil servisi ve poliklinikleriyle her geçen gün hizmet kalitesini artırıyor. 

Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi kadrosu güçleniyor 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Mehmet Petek ve hastane yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Nüfusu 90 bine ulaşan Gürsu’daki en önemli ihtiyaçlardan biri olan Devlet Hastanesi’ni ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mustafa Işık “Şehit başkanımızın büyük emekleri ve vasiyeti olarak hayata geçirilen hastanemiz, aynı zamanda onun ismini taşımakta. Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başhekimimiz ve ekibine hizmetlerinde muvaffakiyet diliyorum” dedi.

Işık, “Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ne ulaşım kolaylığı sağlamak için Şoförler Odası’nın desteğiyle yeni minibüs hattı oluşturduk. Yeni minibüs hattı sayesinde, ayrıca, sporcu fabrikası, ilçe futbol sahası ve yeni mezarlığın da bulunduğu bölgeye ulaşımda kolaylık sağlanmış oldu. Hastanemize ulaşımın sağlandığı caddemizi de yaptığımız bakım onarım çalışmalarıyla yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

30 muayene odası, 12 yoğun bakım ünitesi, 4 ameliyathane, doğumhane ve laboratuvarla hizmet vermekte olan Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi, tayinlerin yapılmasıyla kapasitesini geliştirerek hizmetini sürdürüyor.

20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan hastane, 75 yatak kapasitesine sahip.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X