Çürümüş cesedi suyu kokutunca…

Meksika’daki aynı su şebekesine bağlı yüzlerce tüketici, suyun koktuğu yönünde belediyeye şikayet yağdırdı. Depoda yapılan incelemede, 1 yıldır kayıp olan 27 yaşındaki mankenin çürümüş cesedi ortaya çıktı.

Çürümüş cesedi suyu kokutunca…

Meksika’da yaklaşık bir yıl önce kaybolan 27 yaşındaki manken Carmen Yarira Noriega Esparza’nın cansız bedeni, şehre su sağlayan bir deponun içinde bulundu. En son bir spor salonundan çıkarken görüntülenen Esparza’nın, seks kölesi ticareti yapan bir çete tarafından kaçırıldığı düşünülüyor. 

2014’ün şubat ayından bu yana kendisinden haber alınamayan Esparza’nın cansız bedeni Mexico City’nin 50 farklı bölgesine su sağlayan bir deponun içinde bulundu. Bunu ortaya çıkaran da ilginç bir tesadüf oldu.

Söz konusu tankın sağladığı suyu kullanan yüzlerce kişi suyun tadının ve kokusunun tuhaf olduğunu söyleyince yetkililer olayı araştırmaya başladı. Bu araştırmanın sonunda da Carmen Yarira Esparza’nın cansız bedeni çürümeye yüz tutmuş halde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X