Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum

Ünlü aktör Liam Hemsworth ile evli olan ve daha önce panseksüel olduğunu açıklayan şarkıcı Miley Cyrus itirafta bulundu. Cyrus, hala kadınlara karşı ilgi duyduğunu söyledi.

Cyrus: Hala kadınlara ilgi duyuyorum

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Amerikan Elle dergisinin Ağustos 2019 sayısı için kapak pozu verdi.

Aralık 2018’de ünlü aktör Liam Hemsworth ile evlenen Cyrus, dergiye yaptığı açıklamada cinsel yöneliminden bahsetti. 

2015 yılında verdiği bir röportajda panseksüel olduğunu açıklayan Cyrus, yeni röportajında, “Sanırım benim evli olmam insanların aklını karıştırdı. Ama benim ilişkimin eşi benzeri yok. O kadar karmaşık, modern ve yeni ki, insanların anlayacağı bir yerde olduğumuzu sanmıyorum” dedi.

Cyrus, Hemsworth ile evli olsa da “Hala kadınlara ilgi duyuyorum” şeklinde konuştu. Hemsworth hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, “En çok sırtımı dayadığım kişi. Tipik bir eş rolüne uymuyorum. O kelimeyi sevmiyorum” dedi.

Vanity Fair dergisinin Mart 2019 sayısında kapak röportajı için konuşan Miley Cyrus, “İnsanlar, bir kişinin cinsel kimliğine ya da görünümü gibi bir şeylerine bakmaksızın aşık olabiliyor. Yeni nesilde ilişkilerin ve partnerliğin cinsellikle ya da cinsel kimlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum” açıklamasında bulunmuştu.

PANSEKSÜEL NEDİR?

Cinsel kimliği ya da toplumsal kimliğini göz önünde bulundurmaksızın farklı eğilimleri olan insanlarla cinsel ve romantik ilişki kurabilen kişilere panseksüel deniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X