Dağ ilçeleri turizmin gözdesi

Bursa’nın dağ ilçeleri turizmden yavaş yavaş payını almaya başlıyor.

Dağ ilçeleri turizmin gözdesi

Uludağ’ın eteklerindeki kurulu Keles ilçesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen 30 kişilik kampçı grubunu ağırladı. 5 gün boyunca oksijen depolayan doğa tutkunları, Keles’e hayran kaldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Keles’e gelen 30 kişilik grup, 5 günlük kampın ardından Bursa’dan ayrıldı. Kendilerine ‘Bizim Grup’ adını veren topluluk, Bursa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdikten sonra Keles’in eşsiz doğasında kurdukları kampla unutulmaz anlar yaşadı

. Günde ortalama 40 kilometre yürüyerek, Kocayayla, Gelemiç, Haydar Kaplıcaları, Gavur Mağarası, Baraklı ve Gököz’ü görme fırsatı yakalayan doğa tutkunları, bol bol fotoğraf çektirdi.

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin’i de ziyaret eden grup, Keles’e hayran kaldıklarını ifade ettiler. Keles Belediyesi’nin kırsal turizm ve doğa tutkunlarıyla ilgili yeni projelerini önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X