Dandik filmim yok!

Twitter’da takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Cem Yılmaz, stand-up gösterilerinin daha komik olduğunu düşünen seyircilerine karşı filmlerini savundu.

Dandik filmim yok!

ŞAHANE İŞ ÇIKARDIK

Hakkında merak edilen soruları twitter üzerinden yanıtlayan Cem Yılmaz, stand-up gösterilerinin filmlerinden daha komik olduğunu düşünen ve ‘Sanat filmi onlar, sanat filmi dandik olur diye savunabilirsin kendini’ diyen bir takipçisine ‘Benim dandik filmim yok’ şeklinde yanıt verdi. Yeni projesi ‘Karakomik Filmler’e de çok güvenen Yılmaz, ‘Fikrine değer verdiğim çok kişi beğendi. Doğrusu ben de şahane bir iş çıktığını düşünüyorum’ dedi.

DİZİ TEKLİFİ GELMEDİ

Bugüne kadar neden komedi dizisi çekmediğini soran takipçilerine şimdiye kadar böyle bir teklif almadığını itiraf eden Cem Yılmaz, öte yandan ilk kez Londra’da sahneleyeceği yeni gösterisinin biletlerinin 300 ile bin TL arasında satılmasını da değerlendirdi. Bilet almakta zorlanacağını düşünen sevenlerini rahatlatan Yılmaz, ‘Türkiye’de öyle bir rakama bilet yok…’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X