Davutoğlu Pakistan’a gidecek

Başbakan Davutoğlu, bazı bakanlar ve iş adamlarından oluşan heyetle 17-18 Şubat’ta Pakistan’a resmi ziyarette bulunacak.

Davutoğlu Pakistan’a gidecek

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, bazı bakanlar ve iş adamlarından oluşan bir heyetle 17-18 Şubat’ta Pakistan’a resmi ziyarette bulunacağı belirtildi.

Ziyaret sırasında gerçekleştirilecek başbaşa ve heyetler arası görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra, güncel bölgesel ve uluslararası konuların ele alınmasının öngörüldüğü kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

” Ziyaret sırasında, Sayın Başbakanımız ilePakistan İslam Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Navaz Şerif’in eşbaşkanlıklarında, üçüncü toplantısı 17 Eylül 2013 tarihinde ülkemizde düzenlenen Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin dördüncü toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu ziyaret, ülkemiz ile Pakistan arasındaki dostluk ilişkileri ve yakın işbirliğinin, her iki ülke halklarının ortak menfaatleri doğrultusunda daha ileriye götürülmesi bakımından önemli bir fırsat sunmaktadır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X