‘Değişime imza atacağız’

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gürsu’da Yenidoğan Mahalle sakinleriyle  buluştu.

‘Değişime imza atacağız’

CHP’nin Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner’in de katıldığı buluşmada meşalelerle karşılanan Bozbey, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Gürsu’nun sorunlarını iyi bildiklerini kaydeden Bozbey, “Tapu, sosyal donatı alanları, altyapı, doğalgaz sorunlarınız var. Bunları göreve gelince ortak akılla Funda Başkan ile birlikte çözeceğiz. İnsan için şehir, insan için plan yapmak lazım. Burada hizmet yaparken önce size soracağız. Sizlere sormazsak yanlış yapmış oluruz. 31 Mart’tan itibaren sizlerin de desteğiyle Bursa’da değişime imza atacağız” diye konuştu. 

‘BİRİLERİ ‘YAPACAĞIZ’ DER BİZ YAPTIK ZATEN’ 

20 yıldır insan öncelikli hizmetler yaptıklarının altını çizen Bozbey, “Nilüfer’i kentliyle birlikte yönettik. Ben sadece iyi bir şeflik yaptım. Bursa’yı da aynı anlayışla yönetmek istiyoruz. Birileri şimdi ‘birlikte yönetim’ derken, biz yaptık zaten oradan geliyoruz” dedi.  

“SURİYELİLER  KURALLARIMIZA UYMALI 

Toplantıda Bursa’ya yerleşen Suriyeliler konusuna da değinen Bozbey, “Umarım oradaki savaş bir an önce sona erer ve onlar da topraklarına dönerler. Ama madem ki buradalar o zaman bizim kurallarımıza uymak zorundalar. Biz anlamadığımız bir tabelayı görmek zorunda değiliz. Tabelaların hepsi değişecek. Onlar bize, biz onlara saygı duyacağız. Bizim örf ve geleneklerimize uymak zorundalar.

Burada yaşayanların eğitimle uyum sorunlarını gidermeliyiz” dedi. CHP Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner de, “Ben bir anneyim. Benim ülkem de Türkiyem de Gürsu. Gürsu hizmet alırsa ülkem de hizmet almış sayılır benim için. Mustafa Bozbey ile sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X