‘Değişimi çok istiyorum’

‘This is your life change’ yarışması için Türkiye’den aday olan Saniye Yılmaz, ‘Herkesin bir yaşam hikayesi var. Ben, yaşamımı değiştirmeyi çok istiyorum. Bu nedenle aday oldum’ dedi.

‘Değişimi çok istiyorum’

DİLEK ATLI

Önümüzdeki mart ayında Fiji’de gerçekleştirilecek dünyaca ünlü yarışma ‘This is your life change’ için Bursa’da yaşayan genç akademisyen Saniye Yılmaz, Türkiye’den aday oldu. 22 ülkeden toplam 14 bin yarışmacının başvurduğu yarışmada 6 kazanan olacak ve 22 bin dolarlık eğitim imkanı kazanacak.

YENİ BİR HAYAT…

Avusturalya menşeli yarışmayı internette görüp başvurduğunu söyleyen Yılmaz, pankreatit rahatsızlığı yüzünden çok zor günler geçirdiğini, hastalığı atlattığını ve artık hayatını değiştirmek istediğini belirtti.

Bu nedenle yarışmaya başvurduğunu ve çok umutlu olduğunu ifade eden genç akademisyen sözlerine şöyle devam etti:

’29 yaşındayım. Geçirdiğim rahatsızlık sonucu 30 kilo aldım. 8 ay büyük bir yaşam mücadelesi verdim. Kazandım. Şimdi sıra yaşamımı değiştirmekte. Bu yarışma ile yepyeni bir görünüm ve hayata sahip olacağıma inanıyorum.’

UMUTLUYUM…

Genç akademisyen, Amerika’daki eğitimini sağlık problemleri nedeniyle yarıda bırakmasına değinerek, ‘Yarışmayı kazanamazsam, benden daha çok hak eden birinin kazandığını düşünerek mutlu olacağım ve yarım bıraktığım eğitimime devam edeceğim. Ama ben, kazanacağıma dair umutluyum’ dedi.

23 Mart – 6 Nisan arasında gerçekleştirilecek yarışmada kazanan 6 aday, dünyaca ünlü üç koç tarafından eğitilecek ve yaşamı değiştirilecek.


HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X