Demet Akalın isyan etti: Evladını kaybetmiş bir anne…

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira’nın giyimini eleştiren takipçilerine yanıt verdi.

Demet Akalın isyan etti: Evladını kaybetmiş bir anne…

Demet Akalın, kızı Hira’yı da kendisi gibi rüküş giydirdiği yönünde eleştirilere hedef oldu. Ünlü şarkıcı, bu tepkiler üzerine çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Çocuğunu kaybeden bir annenin kendisine yazdıklarını takipçilerine ulaştıran Demet Akalın’ın, instagram paylaşımı şöyle:

“Bir güzel anne bana yorumda saydıranlara cevap yazmış; ‘Evladım yaşasaydı da ne giyerse giyseydi’ diye. 13 gün önce kaybetmiş evladını! Ey kalpsiz insanoğlu sanane benim evladımın giydiği üst baştan! İmkanım varken alacağım size inat! Vay efendim Bayrampaşalı gibi giydiriyormuşum! Ulan sen Bayrampaşa’ya kurban ol be! Evladını kaybetmiş bir anne sana ne güzel cevap vermiş! O olmayan katran kalbine ben ne desem boş! Kazanıp kazandıkça Ağrı’daki çocuklara park da yaptıracağım, Trabzon’daki çocuklara oyuncak da göndereceğim! Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın! İnsan yazmaktan utanıyor be! Ayıp bilmiyorsun anladık da azıcık Alllah korkusu olsun içinde. Güzel gözlü Baran sen de nur içinde yat.”

Demet Akalın isyan etti: Evladını kaybetmiş bir anne ne güzel cevap vermiş!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X