Demet Akalın mini eteğiyle alışveriş turunda!

Ünlü popçu Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un isteği üzerine mini etek ve elbiselerini çöpe atmıştı. Akalın, Kurt’un koyduğu yasağı delerek alışveriş turuna çıkarken mini eteğiyle kameralara böyle poz verdi.

Demet Akalın mini eteğiyle alışveriş turunda!

Yıllardır sahnelerde mini elbise, büstiyer ve mayolar giyen şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt’la evlendikten sonra eşinin uyarılarıyla giyimine çeki düzen vermişti. Aradan geçen yıllardan sonra Demet Akalın, tatil beldeleri dışında ilk kez süper mini eteğiyle objektiflere poz verdi.

KURAL BOZDU

Demet Akalın, geçtiğimiz sene eşinin ailesinin borçlarından dolayı evine haciz gelen ve ardından Kurt ile tek celsede boşanmıştı. Evliliği boyunca kıyafetlerine özen gösteren Akalın, boşandıktan sonra kilo vererek mini elbise giymeye başlamıştı. Eşiyle barışan şarkıcı, konulan yasağı delerek süper mini etek giydi.

İşte Akalın’ın alışveriş merkezine giderken giydiği kombin:
 

KONSERİ ERTELENDİ

Avrasya Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Demet Akalın’ı Trabzon’da ağırlayacaktı. Yaşanan sel felaketinin ardından konserin ertelendiği duyuruldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X