Demet’in Uludağ çıkarması

Kızı Hira ve hayat arkadaşı Okan Kurt’la sömestr tatili için Uludağ’a gelen Demet Akalın, Beyaz Cennet’in tadını çıkardı.

Demet’in Uludağ çıkarması

KIZIYLA KARTOPU OYNADI

Her kış olduğu gibi bu sezon da tatil için Uludağ’ın yolunu tutan Demet Akalın, kızı Hira ve hayat arkadaşı Okan Kurt’la beyaz örtüyle kaplı Zirve’de sömestr keyfi yapıyor. Bu sene Uludağ’da düzenlenen festivallerin sanatçı kadrosunda ilk kez yer almayan ünlü popçu, bu kez çalışmak için değil dinlenmek için Beyaz Cennet’e geldi. Kar yağışının da devam ettiği Uludağ’da kızıyla kartopu oynayan ünlü popçu, büyük mutluluk yaşıyor.

SANATÇIDAN DOST OLMAZ

Öte yandan bir gece önce Kıbrıs’ta verdiği konserde yine gündem yaratan açıklamalara imza atan Demet Akalın, sanatçıdan dost olmayacağını söyledi. Kariyerine engel olmaya çalışıldığını söyleyen Akalın, “Mankenlik yaparken albüm teklif edildi. İmza için beklerken dönemin ünlü bir popçusu beni görünce ‘Burada ne işin var?’ diye sordu. Suratı allak bullak olup gitti. Sonra bir görevli anlaşmanın iptal olduğunu söyledi. O kişi şimdi piyasada bile yok” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X