Deniz Çakır aldığı kilolarla şaşkına uğrattı!

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosundan özel hayatınıyla çok fazla gündeme geldiği için çıkarılan Deniz Çakır’ın aldığı kilolar görenleri şaşırttı.

Deniz Çakır aldığı kilolarla şaşkına uğrattı!

‘Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz’ dizisinden ayrılan Deniz Çakır, geçtiğimiz akşam Mecidiyeköy Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncunun aldığı kilolar ise gözlerden kaçmadı.

ALDIĞI KİLOLAR ŞAŞIRTTI

Meslektaşı Sermiyan Midyat’ın ‘Sermiyan Midnight’ adlı gösterisini izlemeye gelen Deniz Çakır’ın aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı. 9 aydır Güvenç Dağüstün ile birlikte olan Deniz Çakır, her şeyin yolunda olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirtti.
 

ÖZEL HAYATI KARİYERİNE ENGEL OLDU

Başarılı oyuncu Deniz Çakır, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde Hızır Çakırbeyli’nin eşi Meryem Çakırbeyli karakterine hayat vermişti. Oyuncunun diziden ayrılmasında özel hayatını gündemde yaşamasının etkisi olduğu iddia edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X