‘Denizden bağımsız Gemlik düşünülemez’

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, ilçenin deniz turizmi ile ilgili projelerini açıkladı.

‘Denizden bağımsız Gemlik düşünülemez’

CEMAL KIRGIZ

Değerlendirmelerde bulunan  Adnan Bıyıklı, Gemlik Turizm Çalışma Komisyonu ve Deniz Turizmi Çalışma Grubu oluşturacaklarını kaydetti.

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, “Gemlik’in geleceği planlanırken denizden bağımsız bir Gemlik düşünülemez. Bu bağlamda Gemlik’in sahip olduğu doğal, korunaklı ve ismini verdiği Körfez’i ve sahillerini en iyi şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak ve Gemlik’i bölge için önemli bir turizm merkezi haline getirmek için önemli projelerimiz var” diye konuştu.

Gemlik’i bir Denizcilik Eğitimi Merkezi haline getireceklerini ifade eden Adnan Bıyıklı, Deniz Turizm Tesisleri ve işletmeler ile ilgili çalışmaların yanı sıra, marina ve yat işletmeleri, denizde yolcu taşıması, mavi yolculuk turları, dalış turizmi, su sporlarına yönelik tesisler ve aktiviteler ile birlikte, su eğlence projelerini de anlattı.

Marina yapılmasının öncelikli projeleri olduğunu belirten Adnan Bıyıklı, projelerin akademik ve bilimsel çalışmalara dayandırılarak ortaya konulacağını ifade ederek, Gemlik’i, balık lokantalarıyla Türkiye’nin en önemli deniz turizm merkezi haline getireceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X