Denizler için fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi, Kuzey Ege, Güney Ege ve Akdeniz’de Cuma ve Cumartesi günleri fırtına beklendiğini açıkladı.

Denizler için fırtına uyarısı!

Marmara Denizi’nde Cuma günü öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına Marmara Denizi’nde Cumartesi günü öğle saatlerine doğru etkisini kaybedecek.

Kuzey Ege’de Cuma günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına Kuzey ve Orta Ege’de Cumartesi günü sabah saatlerinde etkisini kaybedecek.

Güney Ege’de Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren güneydoğu yönünden 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor. Fırtına Güney Ege’de Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybedecek.

Akdeniz’de Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğulu yönlerden 9 kuvvetinde (75-90km/s), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğulu yönlerden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtına Akdeniz’de Cuma günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X