Deplasman grafiği korkutuyor

En son galibiyetini ligin 13. haftasındaki Akhisarspor maçında alan Bursaspor, son 7 deplasmanda ise kazanamadı.

Deplasman grafiği korkutuyor

Bursaspor bu sezon deplasmanda kazanmakta zorlanıyor. Dış sahadaki son galibiyetine ligin 13. haftasındaki Akhisarspor maçında ulaşan yeşil beyazlılar, son 7 deplasmanda ise kazanamadı. Bu mücadelelerin 3’ünü kaybeden Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın öğrencileri, 4 kez de rakipleriyle puanları paylaştı. Bursaspor, alt ligden çıkarak geçtiğimiz sezon ve bu sezon Süper Lig’de boy göstermeye hak kazanan ekiplere karşı diş geçiremiyor.

Bir tek Malatya

Yeşil beyazlılar, deplasmanda oynadığı maçlarda Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-2 yenmesinin ardından önce Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kaldı ve aynı sezon Göztepe’ye de İzmir’de 2-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar, bu sezon Süper Lig’e yükselen ekipler arasında ise şu ana dek MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor ile dış sahada karşılaştı. Yeşil beyazlılar, Ankara’da MKE Ankaragücü golsüz eşitlikle sahadan ayrılırken, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X